Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De betrouwbaarheid van een autosloperij

Door de strenge controles die tegenwoordig bij de autosloperijen uitgevoerd worden hoef jij je geen zorgen te maken over de autosloperijen. Zij zorgen er voor dat de auto’s op de juiste manier gesloopt worden omdat zij bij een onverwachte controle anders mogelijk een erg hoge boete kunnen krijgen. De medewerkers van een autosloperij weten vaak even goed als een automonteur wat en waar alle onderdelen van een auto zich bevinden.

Voor een professionele demontage van jouw auto kun je het beste terecht bij een van de sloopbedrijven in Nederland. Als je er zelf niet zoveel verstand van hebt is het helemaal aan te raden om de auto door een autosloperij te laten slopen omdat je anders milieu voorschriften kunt overtreden en zo kans op flinke boetes maakt. Als je jouw auto bij een sloperij aanbiedt moet je vaak wat gegevens doorgeven zodat zij kunnen kijken of de auto voor hun nog wat op kan leveren.

De gegevens die je vaak door moet geven aan een autosloop zijn:

  1. Naam-Adres-Woonplaats gegevens.
  2. Het merk van de auto
  3. Het bouwjaar van de auto
  4. Het type auto
  5. En soms ook foto’s van de schade

Als je erachter wilt komen wat de sloopbedrijven nog voor jouw auto willen geven kun je jouw auto het beste bij meerdere bedrijven aanbieden.  Zo krijg je meerdere aanbiedingen en kun je die goed met elkaar vergelijken.  Je kunt dan een goede keuze voor een bedrijf (en wat geld) maken en ook kijken naar de ophaal service (soms gratis soms niet) die een bedrijf je biedt.

Comments are closed.