Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De beste locaties aan de Costa Brava

De Costa Brava in Spanje is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. De Costa Brava is een gebied in het noordoosten van Spanje dat 200 kilometer van de kust beslaat. Aan deze kuststrook zijn diverse populaire badplaatsen te vinden. Op deze pagina lees je meer over deze bestemmingen en vertellen we voor wie deze badplaatsen het meest geschikt zijn om er op vakantie te gaan.

De leukste bestemmingen aan de Costa Brava

Hieronder hebben we een overzichtje gemaakt met de meest bekende bestemmingen:

  • Lloret de Mar: Dit is een van de meeste bekende badplaatsen aan de Costa Brava. Lloret de Mar is voornamelijk erg populair bij het jongere publiek. De hele zomer worden er de beste feesten gevierd. Nergens anders aan de Costa Brava kom je zoveel discotheken en clubs op een bestemming tegen.
  • Blanes: Deze badplaats ligt op een korte afstand van Lloret de Mar. Ook in Blanes draait het voornamelijk om de feesten die er worden gevierd. Over het algemeen is het publiek in Blanes net wat jonger dan in Lloret de Mar. Blanes is daarom erg geschikt voor jongeren die voor het eerst met vrienden op vakantie gaan naar het buitenland.
  • Tossa de Mar: Ga je op vakantie met de familie of met je partner? Dan is een vakantie naar Tossa de Mar geschikt. Deze badplaats richt zich minder op jongeren en meer op gezinnen. Je komt hier de echte authentieke kenmerken van Spanje nog tegen, er is een schitterend kasteel te bewonderen en er zijn leuke activiteiten te beleven.
  • Tamariu: Voor iedereen die puur op vakantie gaat voor een zonvakantie kan op vakantie naar Tamariu. Deze bestemming heeft een schitterende baai met mooie stranden en helderblauw water. Echte uitgaansgelegenheden zijn er weinig, waardoor je bent omgeven van rust.
  • Malgrat de Mar: Wie op zoek is naar een vakantie met een mix van rust en uitgaan kan naar Malgrat de Mar. Deze bestemming is geschikt voor gezinnen en stelletjes, maar je kunt er ook prima uitgaan.

Meer uitgebreide informatie en nog diverse bestemmingen in Spanje en andere Europese vakanties zijn terug te vinden op de website van Europa-vakanties.nl. Voor iedere bestemming vind je uitgebreide informatie en tips, zodat je snel een gepaste zonvakantie hebt gevonden!

Comments are closed.