Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Dakdekker Hengelo voor daklekkage van uw huis

Ze is dakdekker Hengelo voor daklekkage momenteel hoofd van de WAVE (Vrouwen toevoegen van waarde aan de economie ) -project , dat tot doel heeft een ” nationale gesprek ” op te bevorderen , en de aanpak van de onderliggende dakdekker Hengelo oorzaken van de loonverschillen tussen mannen op de arbeidsmarkt en als zelfstandige in Wales .

Mevrouw Atkinson ook vast de Vale Women’s dakdekker Hengelo Business Network 11 jaar geleden en heeft gesteund meer dan 300 lokale vrouwen op te zetten in het bedrijfsleven . Ze heeft cursussen geleverd in de lokale autoriteiten om de doorstroom van vrouwen in de organisatie , evenals specialistische cursussen voor vrouwen, met inbegrip van alleenstaande ouders te verbeteren , weer aan het werk en het opzetten van hun eigen bedrijf.

Mevrouw Atkinson zei : “Ik was echt dakdekker Hengelo geschokt toen ik een melding gekregen van mijn nominatie voor de Queen’s Award en ben vereerd om erkend te worden voor mijn werk . Ik ben over het helpen van vrouwen duwen door gender en stereotiepe barrières in hun werk gedreven, en voelen dat ondernemerschap in het bijzonder vaak een uitstekende carrière pad voor vrouwen kan zijn .

” Het werk dat we zijn momenteel bezig met het WAVE -project omvat het genereren van een van de belangrijkste publieke debatten te gebeuren in Wales . We kijken uit naar het openen van een breder gesprek over vrouwen in de economie , het verkennen van manieren waarop we de patronen van het personeelsbestand dakdekker Hengelo waardoor de bijdrage van vrouwen beperken veranderen , en het creëren van een groter bewustzijn van de waarde van het werk van vrouwen die een eigen dakdekker Hengelo bedrijf gerund . “

Comments are closed.