Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Dakdekker Enschede in de omgeving

De stad is dakdekker Enschede verder te gaan met het werk ondanks vragen over wie verantwoordelijk is voor het ongeval , waarbij de gemetselde muur , tonnen aarde en asfalt , alsook acht auto tuimelen op de spoorlijn hieronder gestuurd kan worden . De stad en CSX Transportation , waarin de nummers bezit, hebben tussled in het verleden over wie verantwoordelijk is voor het behoud van dakdekker Enschede de muren.
Bryan Rhode , regionale vice president CSX voor deelstaatregering zaken , zei in een verklaring dat de stad is ” leidt de inspanningen in het stabiliseren van de site , het ondersteunen van de behoeften van de bewoners en het ontwikkelen van plannen voor de wederopbouw , ” en dat de spoorlijn is ” dankbaar dakdekker Enschede en steunend van de acties van de stad te focussen op die onmiddellijke behoeften . ”
Noch de stad , noch spoorweg ambtenaren hebben dakdekker Enschede vragen over waar recht van overpad van de vennootschap eindigt langs East 26th Street of die de verantwoordelijkheid voor de muur had beantwoord.
CSX gerepareerd de rail bed en heropende de drukke lijn naar treinen ongeveer een dag en een half na de instorting .
Een expert op het gebied keerwanden zei het tabblad voor het vervangen van de muur , vooral onder gehaast omstandigheden , kan gemakkelijk worden meer dan $ 1 miljoen .
” Als de tijd is van de essentie … je meestal uiteindelijk dakdekker Enschede de bouw iets duurder “, aldus Steve Wendland , hoofd van geotechnische en geologische techniek bij Kleinfelder , een in San Diego gevestigde ingenieursbureau met kantoren in Hannover. ” Dat is heel snel dat ze terug daar om dingen weer op te bouwen dakdekker Enschede heb . “

Comments are closed.