Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Dakdekker Almelo voor uw vakantiehuis

XL De bouw van dakdekker Almelo voor u vakantiehuis Milpitas , als onderdeel van Rebuilding Samen Silicon Valley taakstraf gebeurtenissen , gerenoveerd en het huis gerepareerd oude inwoner Shirley Duea op Bliss Drive op zaterdag – gratis – met dank aan vrijwilligers en materiaal donaties van het bedrijf .

Dertig vrijwilligers van XL Bouw en drie vrijwilligers van het bedrijf schilderij aannemer vervangen de dakgoten rond Duea ’s huis , schoongemaakt dakdekker Almelo en behandeld de patio en hek rondom het huis , aangelegde voor-en achtertuin , en vervangen rottende delen van het dak , dakshingles , een kant garagedeur en exterieur en hanglampen, onder andere taken .

Duea , 78 , is alleen leeft voor de laatste vier jaar dakdekker Almelo sinds haar levenspartner overleed , in het huis dat hij gekocht voor haar toen ze 15 jaar geleden verhuisd naar Milpitas . Duea kwam uit Honolulu , Hawaii tijdens de Tweede Wereldoorlog en werkte voor Wells Fargo 30 jaar alvorens te worden ontslagen .

Duea zei dat ze zag een advertentie in de Milpitas dakdekker Almelo Post voor bewoners om toepassingen voor thuis renovaties indienen via non-profit Rebuilding Samen Silicon Valley .

“Ik heb het gevoel dat ik erg werd gezegend door de Heer , ik weet zeker dat er waren zo veel kandidaten die gold voor verbouwing en ik werd gekozen , ” zei Duea .

Tom Lake , het project ingenieur uit XL Bouw, zei hij bezocht huis Duea drie keer om te zien wat voor werk er gedaan moest worden , en wat plausibel om gedaan te krijgen in een dag was , evenals de hoeveelheid en de aard van de dakdekker Almelo materialen die nodig zou zijn . Hij prioriteit ook de 23 – post lijst van projecten op basis van wat Duea nodig gedaan de meeste , al die werd voltooid dakdekker Almelo zaterdag .

 

Comments are closed.