Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Creëer een imago met parfum

Waren het vroeger vooral de modehuizen die een eigen geurtje lanceerden, tegenwoordig kunnen ook artiesten niet meer zonder een eigen parfumlijn. Van Kate Moss tot Rihanna en David Beckham: deze parfums van de sterren hebben de markt inmiddels weten te veroveren. En het zijn zeker niet alleen fans die warm lopen voor deze geurtjes. Want de heerlijke geurnoten weten iedereen te verleiden. Ook bij Parfum For You koopt u daarom de beste sterrenparfums met internationale allure.

 

Creëer een imago met parfum

Bij artiesten draait het allemaal om hun imago. En dat imago maken ze compleet met een bijbehorend parfum. Van een dame als Lady Gaga kunt u een heel ander geurtje verwachten dan van zangeres Beyoncé. De sensuele maar duistere schoonheid van Lady Gaga wordt vertaald in het parfum Fame. Net als de zangeres zelf, is ook de geur verre van standaard. De combinatie van duistere noten met een intense bloemengeur zorgt voor een bijzondere creatie. Past uw karakter beter bij het levenslustige imago van Kylie Minogue? Met het Pink Sparkle POP parfum viert zij het leven. Ingrediënten als roze peper, goudsbloem en sandelhout zorgen voor een moderne, glamoureuze geur. Hiermee voelt iedereen zich een diva.

 

Stijlvol rebels

Parfums zijn zeker niet altijd lieflijk en zoet. Voor stoere, rebelse vrouwen zijn er de verrassende geuren van Rihanna. Kies bijvoorbeeld voor Rihanna Rebelle, waarbij haar tropische roots vertaald zijn in een heerlijk parfum. Of ga voor haar nieuwste geur Rogue. Dit parfum benadrukt met de verschillende geurnoten de ondeugende kant die in elke vrouw verscholen zit. Ook de rebelse man komt aan zijn trekken met de overbekende parfums van voetballer David Beckham. Deze Engelsman hecht waarde aan zijn uiterlijk maar blijft toch altijd zijn mannelijke uitstraling behouden. Zijn parfumlijn past perfect bij dit stoere imago.

 

Koop uw favoriete geurtje bij Parfum For You

Met hun parfumlijn hebben sterren een gat in de markt gevonden. Vooral de geuren van Beyoncé en Lady Gaga werden de de afgelopen jaren veel verkocht. Bij Parfum For You vindt u een mooi aanbod aan deze sterrenparfums. Bent u benieuwd of uw favoriete geur er ook tussen zit? Neem dan eens kijkje in het assortiment!

Comments are closed.