Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

controle laadbrug

Jaarlijks verplichte keuring laadbrug bij ROMASS Business

Stelt u eens voor er staat een vrachtwagen voor een laadbrug met een volle vracht en uw laadbrug werkt niet, dan heeft u een groot probleem, want uw bedrijfsprocessen blijven niet gewaarborgd. Daarom is het belangrijk dat u uw laadbrug regelmatig laat controleren, zodat dit bij u niet zal gebeuren.

Controle laadbrug

Het is belangrijk om uw laadbrug regelmatig te laten controleren. Zo bent u bij ROMASS Business aan het juiste adres om uw laadbrug te laten controleren. Bij ROMASS Business doen wij dit al meer dan 20 jaar, we zijn er immers vakspecialist in. Daarnaast hebben we jaarlijks duizenden controles aan laadbruggen, doen wij dit voor elk type en merk laadbrug en doen wij dit volgens de wettelijke richtlijnen. Bij ROMASS Business bieden wij verschillende servicepakketten aan waarbij de geplande controles altijd worden afgestemd op de behoeftes van uw bedrijf. Afhankelijke van de conditie, de leeftijd, gebruiksintensiteit en de gebruiksomgeving van uw laadbrug kiest u welk programma het beste bij u past voor de controles aan uw laadbrug. Dit doet ROMASS Business voor elk type en merk laadbrug. Bij ROMASS Business hebben wij monteurs rondlopen die regelmatig worden bijgeschoold en over de benodigde certificaten beschikken. Zo weet u zeker dat alle controles goed worden uitgevoerd en uw laadbrug weer aan de wettelijke eisen voldoet.

Is het wettelijk verplicht om laadbruggen te controleren?

Bij veel bedrijven worden laadbruggen gebruikt voor het laden en lossen van goederen. Om een veilige werkomgeving te creƫren voor personeel heeft de Arbo dienst en Belgische en Nederlandse wetgeving bepaald dat het wettelijk verplicht is om laadbruggen jaarlijks te laten keuren door een gecertificeerde firma. Tijdens een keuring worden de onderdelen gecontroleerd of deze voldoen aan de wettelijke eisen. Een aantal onderdelen die worden gecontroleerd tijdens een controle zijn:

  • Scharnieren van bovendek en klep
  • Besturingskast en bekabeling
  • Schuilplaatskader
  • Cilinderbevestiging
  • Algehele werking van een dockleveler

Wat zijn de kosten van een laadbrug controle?

Bij ROMASS Business kunt u een onderhoudscontract afsluiten waarbij u jaarlijks controle en onderhoud ontvangt aan uw laadbruggen. Afhankelijk van uw wensen, gebruik van de laadbruggen en staat van de bruggen bieden we verschillende contracten aan. Met een onderhoudscontract van ons kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Indien er een urgente interventie optreedt aan uw laadbruggen staat er binnen 2 uur een technieker op locatie om de storing te verhelpen.

Op de website van ROMASS Business kunt u terecht voor meer informatie en kunt u een offerte opvragen voor een controle aan uw laadbrug.

Comments are closed.