Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Codering van producten

Productcodering is erg belangrijk geworden in onze huidige maatschappij. Productcodering staat ervoor dat producten als het ware gecodeerd worden en met een systeem te herkennen zijn. Bijvoorbeeld in een supermarkt worden producten gecodeerd met verschillende barcodes, waarna er met een scanner aan de kassa het product wordt herkend. Door deze barcode is door middel van de scanner die ook aangesloten is op dit systeem  het product snel te herkennen en ook de prijs van het product staat erbij. Dit zorgt voor snelle afhandeling bij kassa’s, maar ook in grote pakhuizen kan dit heel erg handig zijn. Dit noemen we een codeersysteem.

Zo’n codeersysteem is dus erg handig voor bedrijven die met veel verschillende producten werken, kunnen op deze manier de controle behouden over de producten en het is allemaal bekend in één centraal systeem. In de pakhuizen kan dit erg handig zijn met de grote hoeveelheden aan producten die verzonden moeten worden naar klanten, winkels en op deze manier is met een scanner heel makkelijk te zien welk product, welke prijs heeft en waar het heen moet. Zelfs jouw pakketje in de post wordt gemaakt door middel van een codeersysteem en moet de postcode ook het pakketje scannen voor verdere informatie.

Een printer die hier vaak voor gebruikt wordt is een hot foil printer. Deze printer heeft hele hoogwaardige print resultaten, is makkelijk in gebruik en een hele effectieve manier van productcodering. Hotfoil printers zijn een erg mooie uitvinding voor gebruikers van de printers en maakt productcodering een stuk makkelijker, door het eenvoudige gebruik van de printer. Daarnaast is de levensduur van deze printers erg lang, dus is dit een aankoop zeker waard. De prints van deze printer hecht daarnaast ook bijna aan alle materialen en dat maakt de productcodering nog een stukje makkelijker!

Productcodering kan zo makkelijk mogelijk gemaakt worden en met printers van KBA Metronic is dit zeker te realiseren. Kwaliteit, levensduur en gemak staan hier hoog in het vaandel.

Comments are closed.