Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Catering in Oldenzaal voor al uw gasten

800 werknemers catering in Oldenzaal in school kantines genovesi. Ongeveer de helft is opgetreden vanmorgen bij palazzo Tursi demonstreren tegen 117 pre ontslag brieven gestuurd van vorige week op alle werknemers door Labunsky, catering bedrijf dat nagelaten om te winnen de offerte aangekondigd door de administratie “.
“Burgemeester mark Doria gestart met de werknemers een constructieve en openhartige dialoog waarin bevestigd de beschikbaarheid van de klantenservice, schoolkantines, om deel te nemen aan de tafels waar je het geschil tussen het bedrijf en vakbonden zal ontwikkelen. Ook omdat het denken de catering Oldenzaal administratie arbeidsplaatsen te beschermen, zowel via de sociale clausule die het binnenkomende bedrijf in contract verplicht te absorberen alle werknemers werkzaam op een bepaalde datum, hetzij door het opleggen van hetzelfde een bevestiging van de vorige werkuren.”
“De procedure van het doorgeven van school lunch dienst catering Oldenzaal van een bedrijf naar het andere, bleef Doria, werd tegengehouden door een beroep op de Tar gepresenteerd door het bedrijf dat het bod verloren, daarom tot de proclamatie van de rechtbanken, de administratie is nodig om uit te breiden van de dienst met het oude bedrijf. Na overleg met de werknemers, heeft de burgemeester ook kort de vakbondsvertegenwoordigers ontmoette catering Oldenzaal tijdens een vergadering die met de deelname van beoordelaars Odo en Balogun voortgezet. Aan het einde de administratie en de vakbonden hebben overeenstemming bereikt omtrent een verbintenis om te delen een gemeenschappelijke weg op geschillen, in het bijzonder voor de passage van het personeel van een bedrijf catering Oldenzaal naar het andere.

Comments are closed.