Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Catering Hengelo voor u en uw gasten tijdens uw verjaardag

Blauw catering Hengelo Schort klanten vallen ergens in het midden van de luiheid spectrum .

Aan de ene kant zijn er geïnspireerd amateur koks die helder en vroeg om al hun ingrediënten te krijgen van de markt hun lokale landbouwer stijgen. Aan de andere kant zijn er lusteloos blobs (zoals deze journalist ) die veel te veel maaltijden bestellen via de nieuw publiek GrubHub Naadloze bezorgservice.

Blauwe schort richt zich op mensen in het midden , het leveren van verse , pre – gemeten maaltijd ingrediënten om Amerikanen die willen gezonde maaltijden te koken zonder zweepslagen uit de snijplank .

Dat is Catering Hengelo voor u en uw gasten tijdens uw verjaardag blijkbaar een ‘sweet spot’ voor de bloeiende voedsel tech startup , die bevestigde vandaag een nieuw $ 50.000.000 investering , de Wall Street catering Hengelo Journal . Dat omvangrijke subsidieronde waardeert het opstarten op ongeveer $ 500.000.000 , investeerders catering Hengelo betrokken in de deal vertelde de Journal .

Blauw Schort abonnees schotel uit $ 10 per maaltijd , per persoon ( ze komen in twee – , vier – en zes-persoons porties) . De startup worden zes recepten per week , met iets voor veggie en vlees fanatici . In feite beveelt recepten op catering Hengelo basis van de dieetwensen mensen ingang . En omdat abonnees pre -order hun voedsel wekelijks door middel van het online platform , het bedrijf zegt dat het kan voedselverspilling tot een minimum beperken .

Na slechts 18 maanden van de werking , is Blauw Schort leveren zo’n 600.000 maaltijden per maand aan haar abonnees , het verdienen van catering Hengelo de New York opstarten ongeveer $ 60.000.000 aan maandelijkse inkomsten . Zijn naaste concurrenten zijn verzilverd en Chefday catering Hengelo.

Comments are closed.