Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Cateraar ingehuurd voor verjaardag

Afgelopen jaar werd mijn tante alweer 50 jaar en dit hebben wij met de gehele familie groots gevierd. Terwijl wij normaal als Indische familie zelf gerechten bereiden tijdens verjaardagen en deze meenemen, hebben wij het tijdens deze verjaardag anders aangepakt. Wij vonden dat dit zo’n speciale gelegenheid was, dat wij besloten om een cateraar in te huren uit de omgeving van Zutphen, genaamd Heideroos die ons kon voorzien van heerlijke gerechten. Op deze manier heb jij geen afwas, maar geniet jij wel van de meest heerlijke gerechten.

Een keertje niet in de keuken staan

Voor de hele familie was het enorm apart om een keer niet te koken voor een verjaardag, maar iedereen kon dit natuurlijk wel waarderen. Mijn tante had mij de opdracht gegeven om een leuk menu uit te kiezen, waarbij de gehele familie gegarandeerd zou genieten van het eten. Dit was geen moeilijke beslissing om te maken, gezien het feit dat Heideroos de meest geweldige menu’s heeft samengesteld, waarbij iedereen gegarandeerd zal genieten van de heerlijke gerechten die op het menu staan.

Contact opnemen

Wil ook jij catering Zutphen inschakelen van een heerlijke catering? Surf dan naar hun website voor meer informatie en bekijk de heerlijke menu’s online!

Comments are closed.