Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Camper verkopen kan nu veilig online

Je camper verkopen binnen 1 dag, mogelijk? Dat is zeker mogelijk, je moet alleen weten waar je dit kunt doen. Lees hier wat je moet weten als je je camper wilt verkopen.

Waarom camper verkopen?

Campers worden steeds populairder in Nederland. Niet gek, in tijd van crisis. Met de camper op vakantie is een goedkoop alternatief om er toch nog samen op uit te kunnen. Inmiddels is het aantal gegroeid tot 80.000 stuks. En dit zal nog verder toenemen. Maar waarom zou jij je camper willen verkopen?

Net als met je auto, wil je soms wel eens iets nieuws. Het kan zijn dat je een grotere camper zoekt, of een variant die luxer is uitgevoerd. Op den duur zoek jij een mogelijkheid om een camper in te ruilen of te verkopen. Daarom heeft de verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl haar dienstverlening uitgebreid naar campers.

Aanschaf van campers

Als je van vrijheid houdt, dan kun je volop genieten van een vakantie met je camper. Je kunt weggaan wanneer je wilt en in een leuk gebied je camper parkeren. Maar pas op voor boetes. Het lukraak parkeren van de camper wordt gezien als wildkamperen. En daar staat een boete op van 90 euro. Dan kun je beter gebruik maken van de primitief ingerichte kampeerterreinen van Staatsbosbeheer. De voorzieningen bestaan over het algemeen slechts uit een pomp voor grondwater. Deze paalcampings zijn moeilijk te vinden. Als je er een van de in totaal pakweg 30 campings vindt, dan mag je er vervolgens maximaal 72 uur kamperen.

Camper en onderhoud

Voor een camper geldt dat de technische staat honderd procent goed moet zijn, maar ook het onderhoud van apparatuur is noodzakelijk. Denk hierbij aan het toilet en het aftappen van de boiler. Als je zelf handig bent, dan kun je dit zelf doen. Een controle van de kachel en de koelkast kun je misschien beter uit handen geven. Net zoals het winterklaar maken van de camper. Een stalling zoeken dat goed geventileerd is en droog blijft. Niet onbelangrijk is te kijken of de ruimte ook bestand is tegen inbraak, diefstal en brand.

Maar dan ben je er nog niet. Je moet je camper ook nog winterklaar maken. Je kunt zelf de handen uit de mouwen steken en met een borstel, een doek en sopje het interieur te lijf gaan. Een speciaalzaak heeft betere middelen om de accessoires te reinigen. Daarnaast moet je ook nog de watertanks reinigen. Zorg wel dat al het water uit de leidingen is om bevriezing te voorkomen.

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Zoals je ziet komt er toch nog wel veel kijken bij het bezitten van een camper. De kans is groot dat je toch een keer toe bent aan een nieuwe camper, waarom dan zoveel moeite doen om deze winterklaar te maken? Je kunt net zo goed een camper makelaar om hulp vragen. Die kan je moeiteloos van de camper af helpen voor een mooie prijs. Je camper verkopen gaat gemakkelijk door middel van een aanmelding. Dit is gratis. Iedereen die over een internetverbinding beschikt, kan gebruik maken van deze gratis dienstverlening. Na aanmelding wordt je camper aan een van de camper makelaars toegewezen, die de camper laat taxeren. Vervolgens wordt er vrijblijvend een koper gezocht. Kun je nu nog makkelijker een camper verkopen?

Comments are closed.