Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Buitengesloten in Amsterdam. Wat nu?

Sloten zijn natuurlijk een erg belangrijke en effectieve manier van inbraak preventie. Sloten houden mensen buiten de dingen waar zij niet horen. Of dit nou gaat om het slot op uw voordeur, garage deur, keukenkastje, dagboek of kluis… een slot is gemaakt om mensen buiten te sluiten.

Helaas gebeurt het ook nog wel eens dat u zelf buitengesloten wordt uit uw woning. Dit kan zijn omdat u de deur achter u dicht getrokken heeft terwijl de sleutels nog op tafel liggen, of misschien heeft u uw deur ’s ochtends op slot gedraaid, maar zijn uw sleutels gestolen of verloren geraakt. Het kan ook nog zijn dat uw sleutel is afgebroken in het slot, of nog aan de andere kant van de deur zit.

buitengesloten huisHet zijn vervelende situaties, maar niet onmogelijk op te lossen. Een aantal van de situaties kunt u misschien zelf oplossen, maar bij een aantal van deze situaties is het ook handig om een slotenmaker te bellen. Als uw sleutel niet is afgebroken in het slot, of als uw sleutel niet gestolen of verloren is geraakt, heeft u misschien helemaal geen slotenmakers uit Amsterdam nodig.

Misschien kunt u ergens door een raam naar binnen, of heeft een goede buur de sleutel van uw huis. Het kan ook zijn dat u, als geluk bij een ongeluk de achterdeur vergeten bent op slot te draaien. Checkt u dit voor de zekerheid ook even.

Als uw sleutel wel is afgebroken in het slot, is het wel handig om een slotenmaker te bellen omdat uw slot, of in ieder geval uw cilinder vervangen moet worden. Tenzij u dit zelf kan. Is het geen aanrader om er zelf mee te gaan experimenteren.

Als uw sleutel verloren en of gestolen is, is het ook handig om een slotenmaker te bellen, het is dan een goede keuze om uw sloten te laten vervangen of om bijzetsloten te laten plaatsen.

Comments are closed.