Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Bouwbedrijf in omgeving van Hengelo failliet verklaard

Een bouwbedrijf uit Hengelo is afgelopen woensdag failliet verklaard. De Almelose rechtbank besloot afgelopen week dat het zo niet langer door kon gaan met het bouwbedrijf uit Hengelo en vond dat het zijn deuren per direct moest sluiten. Veertien mensen verliezen door de beslissing van de rechter hun baan en moeten opzoek naar een andere kostwinning.

Het bouwbedrijf uit Hengelo was al jaren een begrip in de omgeving en had nog een andere vestiging in het westen van het land. Het bouwbedrijf uit Hengelo was onderdeel van een overkoepelende organisatie, die ook zijn deuren moet sluiten. De curator is vooralsnog niet bereikbaar gevonden voor commentaar.

Ernstig bijkomend feit is wel dat zo’n veertuin mensen hierdoor hun vaste baan verliezen en zo per direct op straat komen te staan. Het bouwbedrijf uit Hengelo verrichtte onder andere werkzaamheden op het gebied van woningbouw, stallenbouw en onderhoudswerkzaamheden. Het bedrijf werd in 1973 opgericht en heeft dus een 40-jarig bestaan gekend. Een dezer dagen zal waarschijnlijk meer bekend worden omtrent het failliet verklaren van het bouwbedrijf en zal de curator met een aantal mededelingen naar buiten komen. De inventaris van het bouwbedrijf zal geveild worden en wat er met de overige zaken gebeurd is nog niet bekend.

 

 

Comments are closed.