Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

BouwAlmanak de nieuwe Bouw Website van Nederland!

BouwAlmanak  logoUit onderzoek van Delftsche studenten (Delft,2012) is gebleken dat consumenten niet weten op welke website ze dienen te beginnen wanneer ze op zoek zijn naar een bouwbedrijf of bouw gerelateerd bedrijf. BouwAlmanak springt hier op in!

BouwAlmanak doet haar best om zo veel mogelijk bouw gerelateerde bedrijven te verzamelen op haar website, dit werpt zijn vruchten af aangezien er steeds meer bouwbedrijven op BouwAlmanak te vinden zijn.

Als consument kunt u nu zoeken op BouwAlmanak naar bouwbedrijven bij u in de buurt daarnaast kunt u ook zien wat deze bouwbedrijven zoal hebben gerealiseerd door te zoeken op bouwprojecten bij u in de buurt.

Een bouw gerelateerd bedrijf maakt voor slechts €1,95 per maand een bedrijfspagina aan, naast deze bedrijfspagina kan een bouwbedrijf onbeperkt projecten plaatsen voor dit lage bedrag. Dit zorgt tevens voor een hogere positionering van de eigen website van het bouwbedrijf op Google!

BouwAlmanak.nl toont niet enkel bouwbedrijven maar bedrijven uit de hele bouwsector zoals installatiebedrijven, schilders en dakdekkers.

Naast bouwprojecten en bouwbedrijven vindt u op BouwAlmanak doe-het-zelf tips en het laatste bouwnieuws. Het bouwnieuws wat wordt weergegeven is uniek en zelf geschreven, het betreft zowel internationaal bouwnieuws, nationaal bouwnieuws als leuke weetjes.

Kijk daarom snel op www.BouwAlmanak.nl voor het laatste bouwnieuws, bouwbedrijven bij u in de buurt of volg @bouwalmanak op twitter!

Comments are closed.