Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Bij mijn onderneming werkt het

Een aantal jaren ben ik al een groot ondernemer en werkgever aan een kleine 100 man. Mijn bedrijf is groeiende, dus er komen steeds meer nieuwe gezichten bij ons op de werkvloer erbij. Daarom is het lastig om van elke werknemer zijn naam te weten. Er moest een oplossing hiervoor zijn en via een vriend van mij (die ook een groot ondernemer is en een bedrijf heeft met vele werknemers) ben ik in aanraking gekomen met naambadges.

Het werkt weer op het werk

Het maakt het allemaal weer een stuk gemakkelijker op de werkvloer. De badges zorgen ervoor dat je jouw collega’s, of werknemers weer bij hun naam kunt noemen. Dit zorgt ervoor dat als u bijvoorbeeld een rondleiding geeft aan (toekomstige) klanten, u niet voor gênante situaties komt te staan dat u niet meer de namen van uw werknemers of collega’s weet. Daarnaast geven naambadges uw bedrijf uitstraling. Het zorgt voor professionaliteit en ieder personeel is herkenbaar. Het geeft de klant een soort vertrouwen. Het creëert een soort van welkomstgevoel naar de klant toe, wat zij zeer op prijs zullen stellen.

Bij mijn onderneming is de naambadges een kleine maar zeer nuttige aankoop geweest. Het maakt het ondernemen veel makkelijker en ik weet iedereen zijn naam weer. Bent u ondernemer, schaf dan ook naambadges aan!

Comments are closed.