Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

bieraanbiedingen

Vorige week organiseerde ik met wat vrienden een feest en toen kwam ik er via vrienden achter dat er een aanbieding Hertog Jan was. Maar ik wilde weten of er nog andere bieraanbiedingen waren en welke het goedkoopst is. En liefst voor eentje in de buurt. Door even op internet te gaan zoeken kwam ik bij bierindeaanbieding.nl terecht.

Op de website bierindeaanbieding.nl staan alle bier aanbiedingen van onder andere supermarkten, groothandel maar ook slijterijen. Dus eigenlijk alle winkels in Nederland waar ze bier verkopen. Met de website had ik snel de goedkoopste bier aanbieding gevonden. Er was een goedkope bieraanbieding bij een supermarkt in de buurt. Dit scheelde 4 euro per krat in vergelijking met de normale prijs. Aangezien we 14 kratten nodig hadden bespaarde we 48 euro. Dit was een mooie korting die de kosten van ons feest minder duur maakte.

Toen ik vervolgens op het feest over vertelde wisten de meeste niet dat je zo gemakkelijk kan besparen. Mocht je ook regelmatig een bier inkopen. Dan is deze website een uitkomst. Zeker de moeite waard om even de website te bezoeken voor je boodschappen gaat doen. Koop ook je bier in de aanbieding. Bezoek de website en zet hem in je favorieten. Er is ook een optie om de website te delen via twitter en te liken op facebook, zodat al je vrienden ook kunnen profiteren van de bieraanbiedingen.

De folders hoef ik zo ook niet meer te zoeken als ik op zoek ben naar bier aanbiedingen. Vanaf nu betalen we niet meer de hoofdprijs voor ons bier. Eerst even op bierindeaanbieding.nl kijken en meteen een overzicht van de beste bier aanbiedingen in de buurt. Ben je ook een bierdrinker en wil je ook niet teveel betalen? De bieraanbiedingen zijn verdeeld in de verpakkingen blikjes, kratten, mono flesjes en tapvaatjes. Kom ook thuis met de beste bier aanbiedingen.

Comments are closed.