Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Beveiligingscamera’s voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een betrouwbare en voordelige leverancier in beveiligingscamera’s? Dan bent u aan het juiste adres op de website van onlinecamerashop.nl. Zodra u op de website bent aangekomen dan ziet u direct hoe compleet het assortiment is. U kunt bijvoorbeeld een bewakingscamera kopen die draadloos is, analoog of geschikt voor GSM/GPS. Daarnaast het de onlinecamerashop.nl een enorm breed assortiment in accessoires en spionage camera’s.

CTA onlinecamerashop.nl

Uitstekende service

Bij de onlinecamerashop.nl vinden wij het belangrijk dat onze klanten een uitstekende service krijgen. Daarom krijgt u standaard op alle beveiligingscamera’s garantie oplopend tot wel 5 jaar (afhankelijk van het merk) en hoeft u géén verzendkosten te betalen bij aankopen boven de 50 euro. Indien u hulp of advies nodig heeft dan kunt u gebruik maken van de gratis hulp op afstand service zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij de aankoop van uw beveiligingscamera. Onlinecamerashop.nl verkoopt beveiligingscamera’s van bekende a-merken als Sony, Samsung, Bosch, Avigilon en SST.

Extra korting bij uw online aankoop

Op dit moment kunt u gebruik maken van een kortingscode waarmee u 15% korting krijgt op alle producten in het assortiment van de onlinecamerashop.nl. Heeft u advies nodig bij de online aankoop van een beveiligingscamera? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 020 776 77 88 of vult het contactformulier op de website in.

Comments are closed.