Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Beter door payrolling

Kortgeleden ben ik voor mijn onderneming op zoek gegaan naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in payroll. Gezien het feit dat wij op de werkvloer vaak te maken hebben met ziekteverzuim, wilde ik op deze manier een groot gedeelte van de administratie uit handen geven. Dit brengt vele voordelen met zich mee voor de ondernemer, die ik hieronder voor jou op een rijtje zal zetten. De voordelen voor de ondernemer zijn namelijk gigantisch, en eigenlijk zal elke ondernemer aan payroll moeten doen.

Minder personeelskosten

Gezien het feit dat jouw werknemers bij het payroll-bedrijf in dienst komt, zal jij niet meer alle administratie van deze werknemers moeten doen. Een groot gedeelte van de administratie komt te liggen bij de payroller, en jij hebt alleen de werknemers in jouw dienst op de werkvloer. Verder heb je niet alle verantwoordelijkheden over deze mensen, en zijn het alleen mensen die in jouw dienst werken. Als ondernemer heb je daarom minder kosten bij ziekteverzuim, en heb je gegarandeerd minder personeelskosten. Bovendien zijn de werkgeversrisico’s ook een stuk verminderd, omdat deze bij de payroller liggen.

Wil jij meer informatie over payrolling of wil jij een gratis offerte aanvragen bij de specialist? Klik dan op de linkjes in dit artikel voor meer informatie! Payroll heeft voor mij zeer positief uitgepakt, dus misschien is payroll ook wel iets voor jou!

Comments are closed.