Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Bestelling altijd op tijd

Het internet is voor vele ondernemers het platform waar zij ondernemen. Via het internet heb je een enorm bereik, en kun jij met jouw producten direct de hele wereld bereiken. Echter is het natuurlijk enorm veel werk om zowel op de winkel, als op de website te concentreren. Om deze reden maakt de specialist Packstore het gemakkelijk voor jou als ondernemer. Deze specialist regelt alle E fulfillment goed, professioneel en op een correcte manier. Op deze manier hoef jij je als ondernemer niet meer zorgen te maken om de logistiek van jouw producten.

Opslaan goederen in vaste magazijnlocaties

De goederen van jouw onderneming worden opgeslagen in de vaste magazijnlocaties die Packstore heeft. Zo wordt er telkens opnieuw gecontroleerd op aantallen en kwaliteit, en neemt Packstore dus ook de transport voor zijn rekening. De voorraadhoogtes worden per artikel bijgehouden. Packstore kan ervoor zorgen dat jouw producten altijd op tijd bij de klant zijn, en jij alleen maar bezig kan zijn met de verkoop. Op deze manier voorkom je vertragingen van bestellingen, en verloopt de bestelling altijd goed!

Wil jij meer informatie over de E fulfillment van Packstore, en ben jij benieuwd wat de voordelen voor jouw webshop zijn? Bekijk dan de website van Packstore!

Comments are closed.