Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Besparen op koffie: het kan!

Wij Nederlanders drinken een gigantische hoeveelheid koffie ieder jaar. Hoeveel ongeveer? Per Nederlander zo’n 150 liter ieder jaar. We organiseren koffie-festivals en beschikken, zeker in de grote steden, over koffiebars vol met hipsters. De combinatie van de unieke smaak en een vleugje caffeine om de dag door te komen maken van koffie de drank zoals ze in Rusland Vodka hebben. Het kan bij iedere gelegenheid. Thee moet het met wat minder liters per bevolking doen, maar bezet een goede tweede stek. Drink jij iedere dag dezelfde koffie zonder af te wisselen? Met tradities is niets mis, maar een beetje afwisseling kan geen kwaad.

 

Wanneer jij altijd nespresso cups drinkt, is het misschien leuk om eens te variëren. Er bestaan, uiteraard met het behoud van de goede smaak, goede alternatieven. We kunnen ze ook wel goedkope nespresso cups noemen die tegen een zeer scherp tarief de ultieme koffie vormen. Een beetje afwisseling kan geen kwaad en je portemonnee vindt het ook iets leuker. Als jij een arme student bent, weet je precies dat alle beetjes helpen, dus een besparing op nespresso cups is dan mooi meegenomen. Aangezien iedere Nederlander en de student nog net ietsjes meer zo’n 3 bakken koffie per dag tot zich neemt, is het een leuk extraatje aan het eind van de maand.

 

Als je graag cups van Dolce Gusto drinkt, weet je ook dat deze best prijzig zijn. Gelukkig zijn er ook voor deze cups zeer goede alternatieven. Omdat Nestlé het patent recentelijk heeft verloren, zijn er goede koffieproducenten in dit gat gesprongen. Zij leveren dezelfde kwaliteit, maar tegen aanzienlijk minder eurootjes. Het beste cups dolce gusto alternatief komt van Perrucci. Een echte aanrader! Besparen op koffie kan geen kwaad als je zeker weet dat je er kwaliteit voor terug krijgt. Breek de traditie en betaal eens wat minder voor het merkje. Net zo lekker, maar dan voor minder.

 

Comments are closed.