Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Bescherming voor Elektromagnetische straling

De laatste jaren wordt er steeds meer onderzoek gedaan naar de gevoeligheid van de mensen voor de elektromagnetische straling. Uit de diverse onderzoeken is gebleken dat de gevoeligheid van deze elektromagnethische straling kan resulteren in verschillende klachten bij mensen.

Floww stralingsbescherming producten

Floww is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in stralingsbescherming en die middels onderzoekbureau Soffos ook super veel onderzoek heeft gedaan naar deze dingen. Floww is de laatste jaren erg bekend geworden omdat de producten de beste in de markt zijn.

Elektromagnetische straling is wel schadelijk

Hoewel grote bedrijven nog steeds volhouden dat de elektromagnetische straling niet erg is blijkt het tegendeel waar te zijn. De straling kan wel degelijk negatieve gevolgen voor mensen hebben. Bij sommige onderzoeken kon je gelijk zijn dat de straling dodelijk was voor de flora en fauna.

De meeste producten werken niet

De afgelopen jaren zijn er veel producten op de markt gekomen om mensen te beschermen tegen deze schadelijke straling. Een deel van deze producten doet helemaal niks en zullen vooral negatieve gevolgen hebben voor de kopers. Let daarom goed op met deze producten en laat je vooraf goed informeren. Benader floww bijvoorbeeld eens.

Gelukkig zijn er ook producten die wel wel. Bezoek de website van Floww eens om meer over deze beschermende producten te weten te komen.

Comments are closed.