Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Bent u op zoek naar ijverige uitzendkrachten?

Bent u als bedrijf op zoek naar Poolse uitzendkrachten? Hiervoor kunt u een uitzendbureau inschakelen. Wat doet een uitzendbureau eigenlijk? Een uitzendbureau bemiddelt tussen mensen die tijdelijk werk zoeken en bedrijven die tijdelijk mensen nodig hebben.

Geschiedenis van het uitzendbureau

Uitzendbureaus danken hun bestaan vooral aan snel wisselende periodieke of tijdsgebonden algemeen economische en sectorgebonden conjunctuurverschillen in de tweede helft van de twintigste eeuw. Er wordt zeer kort op het aanbod in gespeeld tegen aanzien van de door de werkgevers gevraagde tijdelijke arbeidskrachten om plotselinge eerder kortdurende activiteiten op te vangen. Sectoren die vooral oproep doen tot uitzendbureaus zijn: de land en tuinbouwsector, de product of dienstensector waarbij het tijdens feestdagen bijvoorbeeld erg druk is en er behoefte is aan extra mankracht. Daarnaast doet de horeca ook vaak een oproep bij uitzendbureaus.

Tegenwoordig worden er steeds meer Poolse uitzendkrachten ingezet. Wat zijn hiervan eigenlijk de voordelen:

–          De mentaliteit en werkhouding van de arbeiders is erg goed. Ze hebben echt de wilskracht om te werken en zijn bereidt hard te werken

–          Poolse uitzendkrachten worden vaak als goedkoper beschouwd omdat zij hard werken, niet veel eisen stellen, minder vaak ziek zijn en tevreden zijn met een lager loon

–          Goede uitzendbureaus regelen alles. Er zijn vaak begeleiders die de Poolse taal spreken en de communicatie tussen bedrijf en werknemer goed laten verlopen.

Bent u ook een bedrijf dat op zoek is naar een Pools uitzendbureau? Poolse werknemers zijn bereidt hard te werken en helpen mee uw onderneming tot een succes te maken!

Comments are closed.