Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Begrafenisondernemer Zutphen erg fijn!

Afgelopen jaar hebben wij, mijn vrouw en ik, helaas afscheid moeten nemen van onze buurvrouw. Er was niks aan de hand. Ze had een mooi leven, genoot van iedere dag en stond ook altijd voor iedereen klaar. Tot dat het die bewuste donkere zaterdagochtend was en we opeens veel politie voor de deur zagen. We wisten niet wat ons overkwam. Wat zou er gebeurt zijn? We schrokken ervan, want in ons kleine dorpje zie je het niet veel. We mochten van de politie aan hen ook niet vragen wat er nu aan de hand was. Daarom zijn we maar naar binnen gegaan in de hoop er vanzelf achter te komen.

Begrafenisondernemer Zutphen

En ja hoor, nog geen half uur later was het zover. Groot op het nieuws kwam er dan dat er een lichaam was gevonden in een huis bij ons in het dorp. Het ging om die super fijne buurvrouw. Ze was beroofd van het leven. Nadat er een inbraak is geweest wilde ze van zich aanslaan en liet de dieven niet tot haar dierbaarste bezit. Haar trouwring. Daar waren de dieven het niet mee eens dus gingen ze op de vrouw inslaan. Hier is ze zo hard geraakt dat ze eraan is te komen overlijden.

Uitvaart Arnhem

Op dat moment heeft de begrafenisondernemer heel erg fijn werk afgeleverd. De begrafenis en uitvaart Arnhem was helemaal goed voor elkaar. We hebben op een goede manier afscheid kunnen nemen van een prachtige vrouw en daarmee ook het boek van deze moord dicht kunnen doen.

Comments are closed.