Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Bed and Breakfast in hotel Schiedam

Ga naar ons bed & breakfast hotel in Schiedam. We nemen je mee als gast aan boord van een cruiseschip. Met bed and breakfast Schiedam kan je dan lekker helemaal ontspannen. Je krijgt dan één van onze vier mooie kamers waar men dan kan overnachten. Ook is het mogelijk om de hele hotelboot af te huren waarbij we naar een plaats van bestemming varen. In dat geval heb je het rijk voor jezelf en kan je gezellig met jouw naasten een leuke tijd doorbrengen.

Ons hotelschip ligt in de buurt van een distilleerderij die naast de molen Nolat staat. En daarnaast, op een steenworp afstand, ligt de stadskern. Ons hotel is dus voor bed and breakfast Schiedam zeer dichtbij gelegen bij alle bezienswaardigheden. Als men dus eens op pad wil gaan en daarbij op een hotelboot wil slapen die bed & breakfast aanbiedt dien je bij ons te zijn.

Hotelschip met luxe kamers

Als hotelschip dat bed and breakfast in de regio van Schiedam aanbiedt hebben we zeer luxe kamers. Alle vertrekken zijn tot in de puntjes verzorgd en hebben elk een unieke stijl. Allemaal beschikken ze over meubilair die antiek eruit ziet en geheel opgaat in de rest van het interieur. Zo zijn er linnenkastjes, ruime kasten met kleerhangers en dergelijke om kleding in op te bergen. En zo zijn er nog tal van andere functionaliteiten die ons bed & breakfast hotelschip te Schiedam aanbiedt. Denk daarbij aan een airconditioning, centrale verwarming en dat soort dingen meer.

Goede plek in de stad

Wat ook een voordeel van ons bed and breakfast hotel is dat we op een goede plek in de stad gelegen zijn. Zo zijn er veel restaurants in deze regio waar men lekker kan eten. Daarnaast zijn er vele winkels waar men naar hartenlust kan winkelen. Er zijn nog culturele plekken zoals musea waar men eens een bezoekje aan kan brengen. Ga daarom naar ons bed and breakfast hotelschip en maak het jezelf gemakkelijk.

Comments are closed.