Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

BDSM speeltjes voor beginners

Waarschijnlijk ben je op onze site gekomen om meer te weten te komen over BDSM of SM. Voor alle beginnende BDSM en SM mensen hebben wij een aantal speeltjes op een rij gezet die zeker de moeite waard zijn om een keer uit te proberen. Deze speeltjes zijn vrij onschuldig, maar laten je wel kennismaken met de wereld van SM.

Tepelklemmen

Tepelklemmen zijn voor zowel man als vrouw een van de meest aangekochte speeltjes, zeker voor mensen die meer willen weten over SM. Een tepelklem is simpel te bevestigen aan de hand van een kliksysteem aan het einde van de ketting. Tepelklemmen zijn er in verschillende soorten, maten en prijzen. De Nipple Twitterz Vibrating Nipple Clips zijn hoogwaardige kwaliteits tepelklemmen die ook nog eens vibreren aan de hand van een simpele druk op de knop. Deze klemmen zijn zeker een aanrader en zijn verkrijgbaar voor €24.95 bij onder andere BDSMstore.

SM zweep

Een SM zweep is een heerlijk artikel om je partner eens lekker mee uit te dagen of om hem of haar op een zachte of harde manier pijn te doen. Een zweep kan je gebruiken als machtsmiddel ten opzichte van je partner, maar ook om elkaar mee uit te dagen. Pak bijvoorbeeld eens een lekkere massageolie en begin je partner te masseren om vervolgens met warm kaarsvet te beginnen aan je sm avondje. Hierbij komt een zweep goed van pas. Naast zwepen zijn er ook zogenaamde paddels. Dit zijn platte zwepen gemaakt van leer die net iets harder aankomen als een normale sm zweep. Voor beginners raden wij de leren softriemenzweep aan met een zacht handvat gemaakt van echt leer. Deze is ook verkrijgbaar bij BDSMstore.

Handboeien

Altijd al eens je vriend of vriendin willen vastbinden aan bed om vervolgens de baas te kunnen spelen? Koop dan eens een set handboeien. Handboeien zijn een van de meest gegeven sex cadeautjes in Nederland. Vrouwen vinden het over het algemeen erg spannend om vastgebonden te worden om zichzelf daarna helemaal over te geven aan hun partner. Handboeien zijn er ook in verschillende kleuren, maten en prijzen. Over het algemeen worden er vaak vrij goedkope handboeien gegeven als cadeau die helaas ook snel kapot zullen gaan. Het is daarom aan te raden om even iets meer geld uit te geven aan kwalitatief goede handboeien die ook jaren mee zullen gaan. Bezorg je vriend of vriendin een wilde avond met een set Zado handboeien die tevens ook de benen van je partner kunnen boeien. Deze set is gemaakt van leer en heeft stevige sluitingen.

Naast deze top 3 zijn er nog enkele speeltjes die zeker voor beginners erg interessant zijn. Zo is het ook aan te raden eens te kijken naar tepelzuigers, sm maskers en BDSM dildos

Comments are closed.