Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Batman,Superman of Miami Ink

Soms ben je helemaal weg van een film of een tv-serie. Mij overkwam dat met de A-TEAM, als kind kon ik net voor het eten de 45 minuten durende afleveringen van de A-Team kijken. De avonturen die BA-Baracus, Tempelton Peck, Face en Haniball Smith beleefden vond ik in één woord geweldig. Het is voor mijn tijd maar toch maakt het een deel uit van m’n jeugd sentiment.

Want 10 jaar later liep ik een kleding winkel in “een bekend warenhuis in Rotterdam” en daar zag ik het liggen. Een te gek T-shirt van de A-team en alle 4 stonden ze erop inclusief het beroemde A-team busje. Gekocht en later de DVD-box nog maar even op z’n kop getikt.

Een merchandise-website:

Maar als echte filmfreak wilde ik meer, ik ben namelijk ook gek van films met actie/striphelden. Batman, superman en nog veel meer helden. Ik wilde ook shirts, boekjes, sokken van hun. Toen ging ik rondkijken op het internet en kwam ik op een site dat film merchandise verkoopt. Een super site met heel veel keuze met niet alleen merchandise voor films maar ook voor games. En zelf merchandise van een aantal bekende merken. Zelf heb al meerdere keren een aantal mooie items besteld. En dat gaan er zeker meer worden.

Comments are closed.