Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Badkamer renovatie van A tot Z

Kris Laenen, uw badkamerspecialist

Bent u die ouderwetse badkamer beu? Is het tijd voor een grondige facelift? Doe een beroep op Kris Laenen. Deze zelfstandige zaakvoerder in Westerlo tovert uw oude ruimte om tot een fris en modern waterparadijs. Reken op correcte afspraken en een scherpe prijs.

Renovatie

Onder de handen van Kris Laenen wordt uw badkamer een gezellige relaxruimte. Hij volgt alle werffases persoonlijk op. Van ontwerp over opmeting, loodgieterij en elektriciteit tot afwerking met de perfecte badkamermeubels. Eén aanspreekpunt garandeert bovendien een vlotte uitvoering.

Verkwikkend

Kris Laenen gaat aan de slag met knowhow en precisie. Tot uw badkamer helemaal aan uw wensen voldoet. Hebt u eigen ideeën? Hij integreert die optimaal. Uw vragen zijn welkom. Voor u het beseft geniet u van een heerlijk nieuw bad of van een verkwikkende stoomdouche!

Woont u in de Kempen of in Vlaams-Brabant, dan kan u terecht bij Kris Laenen uit Westerlo. Hij komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te kennen en om te zetten in een eerlijke offerte. U kunt daarvoor telefonisch contact opnemen via 014/260003 en 0495/105464 of via mail info@krislaenen.be. U mag natuurlijk ook altijd op locatie langs komen. Kris Laenen is gevestigd in Westerlo, Kromstraat 19.

Bron: laenen-badkamerrenovatie.be/nl/ms/ms/badkamerrenovatie-westerlo-2260/ms-130251-p-2

Comments are closed.