Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Autosloperijen in Den Haag

Er zijn honderden tot wel duizenden sloperijen te vinden in Nederland. Een autosloperij Den haag is een business waar als je het goed doet wel goed geld in kunt verdienen. Een autosloprij verdient op drie manieren geld. Wanneer je een auto naar de autosloop Den Haag brengt zal er eerst gekeken worden wat je auto waard is. Er zal dan een bepaald bedrag voor je auto uitgekeerd worden. Het zal in de meeste gevallen onder de 200 euro zijn bij oude auto’s en 300 euro bij nieuwere auto’s. Wanneer de auto eigendom is van de sloperij zal een monteur controleren of de auto nog te redden valt. Wanneer de auto nog te repareren valt zal hij deze maken zodat de auto doorverkocht kan worden. Als het blijkt dat de auto niet meer te redden valt zal de monteur de auto demonteren. Vaak worden schade auto’s door sloperijen overgenomen van verzekeraar.

Bij het demonteren zullen alle losse onderdelen van de auto eraf gehaald worden. Daarna wordt er gecontroleerd welke onderdelen nog te gebruiken zijn. De bruikbare onderdelen zullen opgeslagen worden in het magazijn zodat ze uiteindelijk verkocht kunnen worden aan bijvoorbeeld autogarages. Dit is één van de grootste inkomstenbronnen van een autosloperij.

Wanneer de losse onderdelen verwijderd zijn kunnen de overgebleven wrakstukken in kleine stukjes geperst worden. Voordat dit gedaan kan worden zal eerst alle vloeistoffen uit de auto gehaald moeten worden. Want de benzine en andere vloeistoffen kunnen schade veroorzaken aan het milieu. Uiteindelijk zal de sloperij de stukken metaal verkopen aan een metaalfabriek die het om zal smelten zodat het hergebruikt kan worden. Al deze genoemde handelingen zijn de hoofinkomsten van een autosloprij.

Comments are closed.