Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Apple iPad 3 reparatie

Apple iPad 3 reparatie

Met een iPad in huis gaan er nieuwe deuren voor je open. Totdat hij valt en daardoor beschadigd raakt. Ik had pas enkele weken mijn iPad, of ik liet hem vallen waardoor het scherm kapot ging. Het apparaat was flink beschadigd, wat hinderend was in het gebruik. Hierom begon ik gelijk dezelfde middag te zoeken op het internet naar een bedrijf in Haarlem, die voor mijn iPad 3 reparatie kon zorgen. Ik vond er al snel een in de Waarderpolder in Haarlem, wat makkelijk te bereiken is en waar ik ook gratis kon parkeren; VistaRepair. Ik belde het bedrijf op, en kreeg te horen dat ik er gelijk terecht kon. Ik reed ernaartoe in ongeveer tien minuutjes, en stapte het pand van VistaTelecom binnen, waar VistaRepair onderdeel van is. Ik werd ontvangen door een zeer vriendelijke medewerkster, en kreeg een kopje koffie, waarna ik aan een tafel mocht zitten om op mijn iPad te wachten. Na drie kwartiertjes wachten kwam er een medewerker tevoorschijn met mijn apparaat; gerepareerd en al! Ik rekende af (je kan er gelukkig pinnen), kreeg een factuur (je krijgt drie maanden garantie op je reparatie), en kon er alweer vandoor.

VistaRepair heeft mij vlot en wel geholpen met de reparatie van mijn iPad, ik vond het proces zeer soepel verlopen; geen verassingen, geen gekkigheid, gewoon goede service! Vandaar dat ik VistaRepair aanraad aan iedereen die ook schade aan hun tablet of telefoon is opgelopen en er snel weer van wilt kunnen genieten!

Comments are closed.