Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Amoxicilline Dumex Kopen? Bedenk waar het veilig kan.

Amoxicilline Dumex is een soort geneesmiddel wat wordt gebruikt indien iemand een infectie heeft opgelopen. Amoxicilline kunt je online bestellen zonder recept. Het is vrij verkrijgbaar en je hoeft dus niet eerst langs je huisarts. Het middel wordt in Nederland veel voorgeschreven en het wordt dus ook veel gebruikt. Indien u het middel online wil kopen raden we u aan uzelf goed in te lezen. Hieronder een korte beschrijving van de website Medicijnen.org waarvan wij een stukje hebben gekopieerd. U kunt meer lezen op de website zelf.

Wat is Amoxicilline Dumex?

Amoxicilline Dumex is een medicijn dat wordt voorgeschreven bij bacteriële infecties. De werkzame stof Amoxicilline valt onder de penicillineantibiotica. Doktoren schrijven het voor bij bacteriële infecties, zoals luchtweginfecties, huidinfecties, blaasontsteking, Chlamydia, ziekte van Lyme, maag- of darmzweer en bij een hersenvliesontsteking.

Werking Amoxicilline Dumex

Amoxicilline Dumex doodt vele verschillende bacteriën.Via het bloed wordt Amoxicilline verspreid in het lichaam. Het belandt dan in de meeste weefsels en in de urine. Na 1 tot 2 uur na inname van het medicijn start de bacteriedodende werking. Dit duurt ongeveer 6 tot 8 uur. Na enkele dagen zullen de klachten van de infectie afnemen.

Gebruik Amoxicilline Dumex

Verspreidt de inname van dit medicijn zo goed mogelijk over 24 uur, zodat de werkzame bestanddelen constant in het lichaam aanwezig zijn. Meestal duurt een behandeling vijf tot tien dagen. U mag de behandeling niet stoppen of onderbreken en moet geheel afgemaakt worden. Als de infectie voor het einde van de kuur verdwijnt, houdt dit nog niet in dat alle bacteriën weg zijn.

Bijwerkingen Amoxicilline Dumex

Zelden komen de bijwerkingen voor: maag-darmklachten, huiduitslag en jeuk, droge mond en een veranderde smaak, schimmel- of gistinfecties van de slijmvliezen. Zeer zelden komen voor: allergie voor dit middel, dit merkt u aan huiduitslag en jeuk. Duizeligheid en hoofdpijn. Mensen met de spierziekte myasthenia gravis kunnen extra last van hun aandoening krijgen. Ernstige diarree en darmontsteking. Ernstige allergie, met als verschijnselen onder andere benauwdheid, zwelling van mond, keel of strottenhoofd, bewusteloosheid. Bij kinderen: bruine of grijze verkleuring van de tanden. Bloedafwijking, namelijk een tekort aan witte bloedlichaampjes. Leveraandoeningen. Raadpleeg uw dokter als u te veel last heeft van één van de bovengenoemde bijwerkingen.”

Bron van dit artikel is Medicijnen.org. Kijk hier indien u meer informatie wil: http://www.medicijnen.org/amoxicilline-bestellen

Comments are closed.