Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Altijd maar druk? Met een cursus mindfulness kan dit anders.

Heb je het gevoel weinig meer te zeggen te hebben over je eigen leven? Word je geleefd door de waan van de dag? Ben je aan het vliegen en rennen om alles gedaan te krijgen, of ben je druk doende aan ieders verwachtingen te voldoen? Zijn het wel andermans verwachtingen of eigenlijk die van jezelf? Stel je hoge eisen aan jezelf? Kan je niet meer echt genieten van dingen of heb je last van stress en/of lichamelijke klachten? Misschien zelfs heb je last van angsten die je niet kent van vroeger. Staat de boog altijd gespannen? Is het dan niet eens tijd om het roer om te gooien met mindfulness, de teugels te laten vieren en de regie over je leven weer in handen te krijgen?

Je wilt het anders, maar hoe? Mindfulness!

Wel eens gedacht aan mindfulness? Waarschijnlijk wel over gehoord, misschien afgewimpeld als zijnde niets voor jou? Hoogdravend of ingewikkeld? Niets van dat alles. Mindfulness is eigenlijk niets anders dan opnieuw leren aanwezig te zijn in het nu. Aandacht op wat je doet, voelt, hoort, ziet of ruikt. Het klinkt logisch maar we doen het vaak niet meer. Een half uur autorijden zonder door te hebben dat je rijdt. Herkenbaar? Of in gedachten zijn terwijl je een huishoudelijke klus doet, je kinderen naar school brengt of het gras maait? Afwezigheid, bezig zijn met het volgende op het lijstje, het is ons zo gewoon geworden in dit vlugge bestaan. Maar het kan anders!

Hoe werkt mindfulness?

Mindfulness is een groepstraining. Meestal voor de duur van 8 weken of bijeenkomsten. Wat je leert ga je vooral thuis toepassen. Dus ‘huiswerk’ doen is wel een vereiste. Niet omdat het moet maar omdat je hebt besloten dat je het anders wilt. Je zult verstelt staan van het snelle resultaat! Weer rustig, blij en opgewekt door het leven. Van donker naar licht! Neem eens vrijblijvend contact op met mindfulness Deventer om te horen wat zij voor jou kunnen betekenen. Zij hebben jarenlange ervaring en helpen je graag verder. Doen!

mindfulness

Comments are closed.