Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Altijd een perfecte match

In Nederland wonen, en zijn er ongeveer 2.300.000 vrijgezellen. Deze vrijgezelle mensen willen natuurlijk graag een leuke man of vrouw, maar vaak is het een heel karwei om de juiste persoon te vinden. Mensen gaan heftig op zoek en doen mee aan een speeddate, ze gaan naar vrijgezellenfeesten of ze schrijven zich in op een online profielenwebsite. Andere vrijgezellen melden zich daarentegen aan bij een relatiebureau. In vergelijking met online daten, een speeddate of een vrijgezellenfeest is dit een hele andere aanpak!

Aanpak van een relatiebureau

Een relatiebureau, wordt ook wel een datingbureau genoemd. Het is een bureau dat voor u als ‘klant’ de meest geschikte persoon voor u matcht. Als u zich heeft ingeschreven bij een relatiebureau zullen zij u uitnodigen of bij u langskomen voor een intake. Zij zullen vervolgens aan de hand van het gesprek beoordelen hoe u als persoon bent, en zij zullen aan de hand van de gesprek zien met wat voor u persoon u het best koppelt. Er worden vragen gesteld aan u als: “Noem uw karakteristieke eigenschappen?”. Gebaseerd op de antwoorden die u geeft, zal het bureau u matchen met de voor u ideale persoon.

Dus heeft u het bijvoorbeeld druk met uw werk, maar wilt u wel heel erg graag een partner, maar heeft u gewoonweg geen tijd om deze zelf te vinden? Schakel dan een relatiebureau in!

Comments are closed.