Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Al uw jacuzzi onderdelen

Om optimaal van een Jacuzzi te kunnen genieten heeft u verschillende onderhoudsproducten nodig. Het is belangrijk om de onderdelen van uw Jacuzzi tijdig te vervangen indien ze aan vervanging toe zijn.

 

Een van de belangrijkste onderdelen van een Jacuzzi is de pomp. Een pomp kan aangeschaft worden in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een circulatiepomp, luchtdrukpomp of een massagepomp. Iedere pomp heeft zo zijn eigen specificaties en werking.

Naast de pomp is het ook belangrijk om een goede besturingssysteem te hebben. Deze helpt u de Jacuzzi op uw eigen wensen af te stemmen.

 

Naast de grotere Jacuzzi onderdelen zijn ook enkele kleinere onderhoudsproducten nodig zoals filters. Filters zorgen ervoor dat het water van uw Jacuzzi of bubbelbad gefilterd wordt, waardoor het water van uw bad fris en helder blijft. Het water van uw Jacuzzi of bubbelbad kan een broedplaats voor bacteriën en schimmels zijn indien deze niet goed wordt onderhouden. Om de bestaande bacteriën en schimmels in uw bad te bestrijden kunt u gebruik maken van chloortabletten of chloorgranulaat. Deze zorgen ervoor dat de micro-organismen in uw bad worden geoxideerd. Echter reageert niet iedereen even goed op chloor. In dat geval kunt u gebruik maken van chloorvrije waterbehandeling. Dit zorgt ervoor dat het water van uw Jacuzzi of bubbelbad wordt behandeld zonder chloorelementen.

 

In de Jacuzzi webshop kunt u alle Jacuzzi onderdelen vinden en gemakkelijk bestellen.

 

 

Comments are closed.