Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Aanhangwagen kopen of huren?

Als je een aanhangwagen nodig hebt zal je moeten beslissen of je er een gaat kopen, of dat je er eentje huurt. Hieronder gaan we de prijzen bespreken van zowel huren als kopen. Ook vertellen we kort wat de voor- en nadelen zijn van zowel huren als kopen.

Huren

Als je eenmalig een aanhangwagen nodig hebt is het slim om deze te huren. Dit geldt ook als je niet meer dan 2 maal per jaar een aanhangwagen nodig hebt.
Zou je in deze situatie wel een aanhangwagen kopen, dan heb je kans dat je het aankoopbedrag er nooit uit hebt in vergelijking met het huren van een aanhangwagen.

Je kunt op verschillende manieren een aanhangwagen huren, via internet of Bin een bedrijf.

De kosten van het huren van een normale maat aanhanger ligt rond de 35.- per dag. Hier komt vaak nog ongeveer 100.- borg bij. Kijk ook op http://www.ksa-solutions.be/aanhangwagens-prijzen.

Kopen

Gebruik je veelvoudig een aanhanger? Dan os het verstandig om er een te kopen. Zo heb je binnen een paar jaar de kosten er al weer uit in vergelijking tot huren.

Ook een aanhanger kopen kan zowel wij een bedrijf als via internet. Bij beide heb je voor tussen de 600 en 1000 euro een goede en nieuwe aanhanger.

Comments are closed.