Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Aanhanger huren? KSA-Solutions!

Verhuizing, tuin op orde brengen of grote schoonmaak? Soms heeft u gewoon een aanhanger nodig. Dan is het fijn om te weten dat u bij KSA-Solutions eenvoudig een aanhangwagen kunt huren voor korte maar ook lange periodes. U heeft de keuze uit een ruim aanbod zoals u kunt zien op http://www.ksa-solutions.be/aanhangwagens-verhuur/aanhangwagens-te-huur.

Verhuur aanhangwagens
Hoewel het makkelijk is om een aanhangwagen te hebben, heeft niet iedereen de ruimte om een aanhangwagen op te slaan. En hoe vaak in een jaar heeft u nu eigenlijk een aanhanger nodig? Wanneer u sporadisch gebruik maakt van een aanhangwagen dan is huren de beste optie. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor iedere klus een aanhangwagen
Wanneer u gaat verhuizen of tuinafval wilt wegbrengen, dan heeft u een ander soort aanhangwagen nodig dan wanneer u op vakantie gaat. Wij hebben een grote diversiteit aan aanhangwagens voor u in ons wagenpark: van kleine bakken tot autotrailers. Wat u ook wilt vervoeren, wij hebben de aanhangwagen voor u.

Korte of lange termijn
Heeft u de wagen hooguit een dag nodig dan betaalt u een ander tarief dan wanneer u de aanhangwagen voor uw vakantie wilt huren. Het is mogelijk om een aanhangwagen te huren vanaf een dag tot meerdere maanden. De prijs per soort aanhangwagen en periode kan verschillen, maar op de website vindt u hier een uitgebreid overzicht van.

Voordelen huren
Het voordeel van het huren van een aanhangwagen is dat u de aanhangwagen zelf niet hoeft te stallen. Een ander voordeel is dat u per dag een aanhangwagen kunt huren. Heeft u de aanhangwagen alleen op donderdag nodig, dan huurt u de wagen voor een dag. Wilt u in het weekend gebruik maken van de aanhanger, dan betaalt u het speciale weekendtarief. Daarnaast bent u verzekerd van een goed onderhouden aanhangwagen.

Wenst u toch een aanhangwagen te kopen tegen een aantrekkelijke prijs, check dan onze tweedehands modellen op http://www.ksa-solutions.be/tweedehands.

Comments are closed.