Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

5 dingen die je niet moet vergeten als je op vakantie gaat

Het is weer tijd om op vakantie te gaan, daarom hebben wij op 5 dingen op een rijtje gezet die je niet mag vergeten als je op vakantie gaat.

1. Je paspoort of identiteitspas

Voordat je op vakantie gaat is het erg belangrijk dat je je legitimatiepapieren niet vergeet. Als je deze vergeet gaat de reis al niet door.

2. Je tickets

Ook vliegtickets mogen absoluut niet vergeten worden als je er zeker van wilt zijn dat je reis door gaat. Zonder vliegtickets is het niet mogelijk om te gaan vliegen en dus mis je je vlucht. Pak deze daarom altijd ruim van tevoren in.

3. Een parkeerplaats op het vliegveld

Het is belangrijk dat je van tevoren een parkeerplaats op een vliegveld regelt. Dit omdat het gereserveerd moet worden. Als je dit niet doet, dan moet je op een reguliere parkeerplaats op het Eindhoven vliegveld je auto achterlaten en betaal je per dag. Hierdoor kan de rekening flink oplopen, om dit te voorkomen is het aan te raden om van tevoren een parkeerplaats te regelen.

4. Betaalmiddelen die geldig zijn in het land waar je naartoe gaat

Het is verstandig om altijd een klein bedrag in de valuta op zak te hebben waar de reis naartoe gaat. Dit om te voorkomen dat je in een vreemd land zonder geld ergens staat.

5. Telefoonnummers reisverzekeraars

Het is aan te raden om altijd telefoonnummers van verzekeraars mee te nemen, dit voor het geval er iets is gebeurd wat je niet had voorzien. Je kunt dan altijd je verzekeraar bellen om te kijken wat zij voor je kunnen betekenen.

Comments are closed.